Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KİRAZOĞLU SKM’YE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı M. Sait Kirazoğlu’nun SKM açılışı miting gibi gerçekleşti.  

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:59
Kaynak: İHA
KİRAZOĞLU SKM’YE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
  1. Sait Kirazoğlu’na ait 7. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına Bakan Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ak Parti Milletvekili adayı M. Sait Kirazoğlu, Ak Parti Milletvekili adayı Hatice Merve Tatar ve partililer katıldı.

 

TEKE, “DÜNYANIN GÖZÜ ÜZERİMİZDE”

Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, dünyanın gözünün üzerlerinde olduğunu ifade ederek, “Zor bir dönemeçten geçiyoruz, bütün Dünyanın gözü üzerimizde, herkesin hedefinde Recep Tayyip Erdoğan var. Peki neden, savunma sanayisinden, Havaalanları, köprüler. Her alanda büyüyen Türkiye’nin amaç önünü kesmek. Dünya 5’ten büyüktür diyen sayın liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmektir” dedi.

24 Haziran’ı hatırlamaları gerektiğini savunarak, “16 yıl önceye giderek Ak Partisiz Türkiye’yi bir göz önünde bulundurun. Bir de 16 yıllık Ak Parti İktidarını işte aradaki farkın muhasebesini yapın. Gençlere bunu anlatmak lazım, 2002 Türkiye’sini anlatmak lazım. Yoksulluk, yolsuzlukla mücadele eden bir Türkiye vardı. Yasaklarla mücadele vardı, Hastanede rehin kalan anne babanızı düşünün. İşte sağlık alanında, Eğitim alanında, sanayi alanında yapılanlar” dedi.

TATAR, “GENÇLERE GÜVENİYORUZ”

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Hatice Merve Tatar, gençlere güvendiklerini ifade ederek, “Biz gençleri meclise göndermek için, kanunu çıkartan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün biz gençleri meclise göndermek için buradayız. Türkiye’yi siyasi bağlamda değil, her alanda temsil etmek için çalışıyoruz” dedi.

KİRAZOĞLU, “YAPARDA AK PARTİ YAPAR”

Ak Parti Hükümetinin sözde değil, gerçekleri yaptığını dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı M. Sait Kirazoğlu, “Bugün burada Gaziantep’in tüm mahallelerini temsil eden halkları görüyorum. Bu dava kutlu dava, bu davaya, ülkemize Reisi Cumhurumuza sahip çıkmak için akşamın bu saatinde buradayız. Dün Başörtüsü ile Üniversiteye, Meclise giremeyen Merve, kardeşlerimiz bugün Milletvekili adayı olabiliyor. Ak Parti iktidarında hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Yaparsa yine Ak Parti yapar.”

GÜL, “ÇİFTE BAYRAM YAPACAĞIZ”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ramazan Bayramı sonrasında çifte bayram yapacaklarını vurgulayarak, “Bayrama az kaldı. İnşallah Ramazan Bayramı ertesi 24 Haziran’da çifte Bayram kutlayacağız. Ak Parti demek bolluk demek, milletin cebine para girmesi demek. Bütün bunlar Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oluyor. 16 yıllık Ak Parti Türkiye’si bugün 3.5 kat büyüdü. Biz projelerimizle geliyoruz, tüm dış güçler, iç güçler her koldan Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için çabalıyor. Hevesleri kursaklarında kalacak. 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanımıza seçim kazandıracağız. Hem de güçlü bir Meclisle Ak Parti iktidarı gelecek” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.