Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıyasıya mücadele ettiler

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:44
Kaynak: İHA
Kıyasıya mücadele ettiler

Gaziantep’te alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Sanko Park’ta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4’üncü geleneksel Tavla Turnuvası’nda, Doğuş Gazetesi’nden Orhan Kızılaslan, Güneş Gazetesi’nden İskender Karaca, Ekspres Gazetesi’nden Mehmet Ankay, ilk üç sırada yer alırken NRT Medya’dan Bekir Şen ise dördüncü olarak mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Sanko Park AVM’de düzenlenen turnuvaya, 28 medya kuruluşundan 34 gazeteci katıldı. SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, SANKO Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ile İşletme Müdürü Taner Neng, turnuvaya katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başarı diledi.

Eleme yöntemi ile üç oyun üzerinden gerçekleştirilen turnuvada, iki sayıyı alan bir üst tura kaldı. Turnuvanın birincisi Orhan Kızılaslan’a 2.000 TL, ikinci İskender Karaca’ya 1.500 TL, üçüncü Mehmet Ankay’a 1.000 TL ve dördüncü Bekir Şen’e mansiyon olarak 500 TL tutarında Sanko Park’ta yer alan tüm mağazalardan alışveriş yapabilecekleri Sanko Park Kart, katılımcıların tamamına ise birer adet tavla hediye edildi.

Turnuvada ödül almaya hak kazanan gazetecilerin hediye kartlarını Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, İşletme Müdürü Taner Neng ve Kurumsal Pazarlama Biriminden Dilara Kenanoğlu, birlikte sundu.

Turnuva sonrasında gazeteciler Sanko Park yönetimine ve düzenleyenlere turnuvanın geleneksel hale gelmesinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.