Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOCAARDIÇ; BAŞARIYA BAŞARI KATMAK İÇİN ADAYIM

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:49
Kaynak: İHA
KOCAARDIÇ; BAŞARIYA BAŞARI KATMAK İÇİN ADAYIM

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı için başvurusunu yapan Genç İş Adamı Murat Kocaardıç, Ak Parti belediyeciliğinin modern kent yaşantısını getirdiğini ifade ederek çevreye saygı kampanyasıyla daha yaşanabilir kent oluşumlarına devam etmek ve katkı sağlamak için aday adayı olduğunu vurguladı.

Ak Parti belediyeciliğinden önce oluşmuş olan şehirlerimizin kronikleşmiş sorunlarını yerel yönetime geldikten sonra tek tek çözerken, Ak Parti vizyonunun diğer taraftan da belediyeciliğe yepyeni bir bakış açısı kazandırdığını vurgulayan Kocaardıç Belediye Meclisi üyesi olarak bu sürece katkı sağlamak için kolları sıvadığını söyledi.

2004 yılında ‘yerel kalkınma başlıyor’ sloganı ile alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda şehirlerimizde büyük bir kalkınma hamlesinin başlatıldığını vurgulayan Kocaardıç;

“Her zaman ürettik, paylaştık ve önce memleket için çalıştık.Bugün köklerimizden, ailemizden, kültürümüzden ve iş hayatından öğrendiklerimizi Şehitkamil ilçemizin geleceği için sunmaya hazır olarak karşınızdayım. Bu memleketin evladıyım bu memlekete hizmete adayım. Geçtiğimiz yıllarda partimize değişik alanlarda hizmet ettim. Milletime ve Şehrime olan inancım ile istihdam ürettim, iş kaynağı aş kaynağı yaratmak için çok çalıştım ve çalışıyorum.

Gaziantep’imizin ve Şehitkamil İlçemizin gelişimi, değişimi, üretimi için buradayım, meclis üyesi aday adayıyım. İş dünyasında edindiğim çok önemli tecrübelerimi, 300 yıldır bu topraklarda yaşayan atalarımın deneyimlerini, tüm Avrupa’yı ve dünyayı karış karış dolaşmış etüt etmiş, yerli ve milli bir kardeşinizin bilgi birikimini adım adım şehrimiz ve Şehitkamil ilçemiz için projelere dökmek için buradayım. Avrupa’nın, dünyanın örnek ilçesi olacak Şehitkamil’imiz için buradayım. Memleketinizin bir evladı, bir kardeşiniz olarak buradayım.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.