Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer, kapı kapı dolaşarak referandumu anlatıyor

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, güçlü Türkiye hedeflerine mevcut sistemle ulaşmanın mümkün olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:26
Kaynak: İHA
Koçer, kapı kapı dolaşarak referandumu anlatıyor

Anayasa değişikliği ve referandum sürecini en iyi şekilde değerlendirmek için sabah saatlerinde başladığı gezilerini gece yarısına kadar sürdürüyor. Şahinbey Sanayi Sitesi'nde esnaflarla bir araya gelen Koçer, buradaki programın ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren CNC Sentetik çalışanlarıyla buluştu. Referandum ve anayasa değişikliğini enine boyuna anlatan Koçer, niçin "evet" denilmesini anlattı. Fabrika ziyaretinin ardından çarşı, pazar gezerek vatandaşların sorularını cevaplayan Koçer, son güne kadar sokak sokak cadde cadde gezerek çalmadık kapı, görüşmedik insan bırakmak istemiyor.

Koçer, Türkiye'nin belirlenen hedeflere ulaşması için çalıştıklarını söyledi. Bunun için kafa yorduklarını anlatan Koçer, "Biz sadece bugünü düşünmüyoruz, eğer gelecek yıllarda daha müreffeh, daha huzurlu bir ülke olmak istiyorsak bu sistemin değişmesi gerekiyor. Biz büyük Türkiye yolculuğuna patikadan değil otobandan ilerlemek istiyoruz. Bunun için de 16 Nisan ülkemiz için milat olacak. Türkiye artık gereksiz gündemlerle meşgul olmamalıdır. Elimizde çok ciddi bir beşeri sermaye var, buna daha fazla yatırım yapmamı lazım. Bizim boş işlerle geçirilecek 1 dakika bile zamanımı yok. Bunun için de 16 Nisan da sandığa gidip 'evet' diyeceğiz. Çünkü güçlü Türkiye hedefimize mevcut sistemle ulaşmamız mümkün değil."

Referandum gezilerinde vatandaşların kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini vurgulayan Koçer, bunun da kendilerine moral olduğunu ifade etti. Vatandaşların AK Parti ile birlikte ülkedeki gelişimi çok iyi gördüğüne dikkati çeken Koçer, bu gelişimin devam etmesi için "EVET"in şart olduğunu kaydetti. Koçer'in gezilerine AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ve partililer de eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.