Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer, Kaplan Kardeşler Halı'yı ziyaret etti

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Kaplan Kardeşler Halı Fabrikasıyla Türkfleks halı fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir arayla geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:11
Kaynak: İHA
Koçer, Kaplan Kardeşler Halı'yı ziyaret etti

Koçer, burada yaptığı konuşmada, yeni sistemle milletin ve devletin kazanacağını söyledi.

Bu sistemle yönetimdeki çift başlılığın da kalkacağını belirten Koçer, şöyle dedi:

"Millet, Cumhurbaşkanını kendi oyuyla seçiyor ve kurulacak hükümet beş yıl ülkeyi yönetecek. Bu şekilde koalisyon günleri de geride kalmış olacak. Hepimiz biliyoruz ki Türkiye geçmişte koalisyon hükümetleriyle çok zaman kaybetti. Kesintisiz istikrarlı bir ülke için bu sistemin değişmesi gerekiyordu, 16 Nisan'da vereceğiniz 'evet' ile bu sistemi geride bırakacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, üniter yapımız güvence altına alırken, cumhuriyetin temellerini de sağlamlaşıyor. Kafalar karışmasın ülkemizde rejim değil, hükümet sistemi değişiyor. Cumhuriyetimiz güçleniyor" dedi.

Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan'da 16 Nisan'ın Türkiye için önemli bir dönem noktası olacağını ve kalkınma hamlesinin daha büyük bir hızla süreceğini ifade ederek Kaplan ailesinin anayasa değişikliğiyle ilgili ilk evet açıklamasını yapan aileler arasında yer aldığını ifade etti. Kaplan Türkiye'nin ihracat liginde daha da yukarılara çıkması için 16 Nisan'da "evet" diyeceklerini belirtti.

Türkiye'nin büyük hedeflerine ulaşabilmesi için önündeki engelleri bir bir aşması gerektiğini ifade eden Kaplan, bunun için de büyümenin şart olduğunu dile getirdi.

Kaplan, "Geçmişte büyük badireler atlatan ülkemizin gelecek yıllarda dünya arenasında daha fazla söz sahibi olmasını istiyorsak kenetlenmeliyiz. Gücümüzü birleştirirsek bunu başarabiliriz" dedi.

Kararlarının siyasi olmadığına dikkati çeken Kaplan, meselenin siyasi parti meselesi olmadığını vurgulayarak, "Bizim derdimiz ülkemizin kalkınması, büyümesidir" ifadelerini kullandı.

Koçer, burada fabrika yönetimi ve işçilerin referandum ve yeni anayasa çalışmaları hakkında sorularını da cevapladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.