Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, oto galericiler sitesi ve Şahintaş Otomotiv'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:33
Kaynak: İHA
Koçer seçim çalışmalarını sürdürüyor

Galericiler sitesi esnafı ve Şahintaş Otomotiv çalışanları ile ülke gündemi hakkında sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı. Koçer, "Seçimlerle birlikte ülkede yeni bir yönetim sistemi başlayacak. Diğer taraftan seçimin önemini artıran bir kaç unsur daha var. Birincisi, FETÖ ile mücadele şu anda devam ediyor. Mahkemeler devam ederken, yeni bilgi ve belgeler ortaya çıkıyor, bunlarla ilgili süreçler devam ediyor. FETÖ ile mücadelenin kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde devam etmesi gerek. Bir diğer konu, Türkiye'de terörle mücadelede çok büyük başarılar elde edildi. Son 30 yılın en büyük başarıları elde edildi. Hem yurt içinde hem de komşu ülkelerde bu mücadelenin kesintiye uğramaması gerek" dedi.

Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz Irak'a yönelik çok başarılı iki harekat gerçekleştirdik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonları. Bu operasyonların sonucu olarak El Bab'ta, Cerablus'ta, Afrin'de askerlerimiz var. Biz Suriye'de de her anlamda güçlü olmak zorundayız. Bu nedenlerle güçlü, iradeli, kudretli ve cesaretli bir ülke yönetimine ihtiyacımız var. Yani korkaklar bu ülkeyi yönetemez. Afrin'e kadar gidin de, Afrin'e girmeyin diyenler bu ülkeyi yönetemez. Netice almak için risk alacaksınız, risk alınca da netice ortaya çıkar. Bu nedenlerle bu seçimler çok önemli."

Şahintaş Otomotiv'de işçilerle bir süre sohbet eden Koçer, işçilerden gelen soruları da yanıtladı. İşçilerin oy verirken parti programlarını iyi incelemesini isteyen Milletvekili Koçer, Türkiye üzerine oynanan oyunlara dikkat çektikten sonra, "Vatandaşlara en büyük tavsiyemiz, önce vatan, önce bayrak, önce ezan demeleridir. Bunlar olmazsa hiçbir şeyin önemi yoktur" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.