Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer: Türkiye Demokrasi sınavını olgunlukla tamamladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, referandumda ülke genelinde elde edilen yüzde 51.4'lük sonuçla anayasa değişikliğinin kabul edildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:58
Kaynak: İHA
Koçer: Türkiye Demokrasi sınavını olgunlukla tamamladı

Milli iradenin tecelli ettiği referandum sonucunun ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun diyen Koçer, Birlik beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun mesajını verdi.

Koçer, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli bir demokrasi görevini daha olgunluk sağduyu ve başarıyla tamamladığını belirtti.

Gaziantepli hemşerilerine teşekkür eden Koçer, Gaziantep'te halk oylamasına katılımın yüksek olduğunu hatırlattı. En yüksek katılım sağlayan illerden birinin de Gaziantep olduğuna dikkati çeken Koçer, 1 milyon 180 bin 938 seçmenin olduğu kentte 982 bin 983 bin kişinin sandığa gittiğini ifade etti. Bu kişilerin yüzde 62,5 ile Evet dediğini belirten Koçer Referandumda "evet" diyene de "hayır" diyene de sandığa gidip vatandaşlık görevini yerine getirdiği için teşekkür eden Koçer, "Referandum sürecinde bizleri yalnız bırakmayan partimizin her kademedeki üyesine il ve ilçe başkan ve yönetimlerine gençlik ve kadın kollarımıza sivil toplum kuruluşları ve iş dünyamıza teşekkür ediyorum. Referandumu başarıyla tamamladık ve artık geleceğe bakıyoruz. Vatandaşlarımızın ve iş dünyamızın beklentilerini sahada yaptığımız tespitlerle biliyoruz. Ana gündemimiz ekonomi reformlar ve büyüme olacak" diye konuştu.

Gaziantep'te huzur ve kardeşlik ortamında bir seçim geçirdiklerini vurgulayan Koçer, bunu tesis eden Valiliğimize emniyet güçlerimize polis ve jandarmamıza ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.