Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçer’den 14 Mart kutlaması

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:05
Kaynak: İHA
Koçer’den 14 Mart kutlaması

Koçer, “Çare buldukları her hastalığın kurtardıkları her bir hayatın mesleklerini daha mukaddes, varlıklarını daha anlamlı kıldığı doktor ve sağlık çalışanlarına, canımızı ve sevdiklerimizi gözümüz kapalı emanet ederiz. Onların sorumlulukları ağır, sergiledikleri fedakarlık ise takdire şayandır.  İnsan üstü bir irade ve güç isteyen yoğun mesaileri karşısındaki direnç ve başarıları işlerine olan sevgi ve bağlılıklarının göstergesidir. Gecesi gündüzü olmayan sağlık çalışanları için, yaptıkları işin niteliği ve hastalarının sağlığı her şeyden önemlidir. Bilgi ve tecrübelerinin yanında, vicdanlarına kulak vererek sundukları hizmet saygınlıklarını ve onlara duyulan güveni arttırır. Modern ve teknolojik cihazlarla donatılmış dev şehir hastanelerimiz onlar sayesinde anlam kazanıp şifa merkezlerine dönüşmektedir. Son yıllarda hayata geçirdiğimiz yasal düzenlemelerle gereken tedbirler alınarak sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önüne geçilmiş, hak ettikleri iyileştirilmiş çalışma şartlarına kavuşmaları sağlanmıştır. Salgın sürecindeki üstün gayretleri ve başarıları için sağlık çalışanı ve doktorlarımıza ayrıca minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit Dr. Ersin Arslan olmak üzere hayatını kaybeden hekim ve sağlıkçılarımızı saygı ve rahmetle anıyor, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.