Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köksan’a, “Sakarya’nın Yıldızı” ödülü

Gaziantep merkezli Köksan Pet ve Plastik Sanayi A.Ş.’ye, “Sakarya’nın Yıldızları” ödül töreninde “İlk 500 Sanayi Kuruluşu” kategorisinde ödül verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:35
Kaynak: İHA
Köksan’a, “Sakarya’nın Yıldızı” ödülü

9 KATEGORİDE 108 ÖDÜL

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı Ticaret Borsası işbirliği ile Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” düzenlendi. Sakarya ekonomisine yön veren Oda ve Borsalar tarafından, Sakarya’ya değer katan iş dünyası temsilcilerinin ödüllendirildiği törende 9 farklı kategoride toplam 108 ödül verildi.

KÖKSAN, SAKARYA’NIN DA YILDIZI

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı törende, Gaziantep merkezli olan ve Sakarya’da da üretim tesisleri bulunan Köksan Pet ve Plastik A.Ş, de, “İlk 500 Sanayi Kuruluşu” kategorisinde ödüle layık görüldü. Köksan’ın ödülünü Köksan Sakarya Şubesi adına şirket yöneticilerinden Aytaç Ay, Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş’in elinden aldı.

DEV FİRMALARIN TEDARİKÇİSİ

Merkezi Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Köksan, su ve gazlı-gazsız içecek üreticilerine yönelik ambalaj üretimi yapıyor. Temelleri 50 yıl önce Asım Kökoğlu tarafından atılan Köksan’ın Sakarya Hendek’te de üretim tesisleri bulunuyor. Köksan, ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 80’in üzerindeki ülkeye ihracat yapıyor. Sektöründe Türkiye’nin gururu olan Köksan, Nestle, Coca Cola, Pepsi, Danone, Sab Miller gibi birçok dev gıda firmasının onaylı tedarikçisi konumunda bulunuyor.

ÜRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Köksan A.Ş: Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, daha güçlü bir ekonomi için yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı artırmaya devam edeceklerini söyledi. Kökoğlu, “Devletimizin daha güçlü, insanlarımızın daha mutlu olabilmesi için üretmekten başka çaremiz yok. Çalışacağız, üreteceğiz ve ülkemizin her alanda daha da güçlenmesini sağlayacak. Biz Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz. Bu nedenle de sürekli yeni yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ekonomideki sıkıntıların geçici olduğunu ve önümüzdeki yılın toparlanma yılı olacağını düşünüyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.