Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuaförler Odası Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Gaziantep Kuaförler Odası Güzellik Salonları ve Manikürcüler Odası Akademi ve Eğitim Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:27
Kaynak: İHA
Kuaförler Odası Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Açılışa Türkiye Berberler Ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Gaziantep Büyükşehir Başkanvekili Osman Toprak, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Mustafa Kemal Güneş, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı, Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava, Gaziantep Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İsmet Özcan, Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Yaz, oda başkanları, kuaförcüler esnafı ve davetliler katıldı.

EKİBİMLE GURUR DUYUYORUM

Açılışta konuşan Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava, yaptığı açıklamada,'' Böyle bir eğitim merkezini esnafa ve kuaförlere tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür ediyorum. Bu salon, Türkiye'de bir ilk. Böyle bir akademi ve eğitim salon Türkiye'de yok. Bu ilki gerçekleştirdiğimiz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendi ekibim ve yönetimimle gurur duyuyorum. İnşallah buradaki eğitimler sayesinde artık kendimizi daha ileriye taşımaya gayret içerisinde olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.''dedi.

BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş ise, "Hizmetin adı, tarihi sanı ve şekli yok. Bakanlık döneminden bıraktığı izlerle Türk siyasetine damga vuran Fatma Şahin hanımefendinin Gaziantep Kuaförler, Güzellik Salonları ve Manikürcüler esnafına bu güzel, fiziki mekanı bizlere dizayn etmesiyle Türkiye'de bir ilk. Bu ilki Gaziantep'e kazandırmasından dolayı öncellikle büyükşehir belediye başkanımız ve himayesindeki ekibine teşkilatım adına şükran duyuyorum. Başkanımız Mesut Alkava'yı da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEY YOK

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Mustafa Kemal Güneş ise, ''Bu güzel merkezin Gaziantep'e hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantep her zaman Türkiye'de öncü olmuştur. Türkiye'de 13 tane federasyon var. Bunun 7 tanesinde Gaziantep'ten temsilcilerimiz var. Bu yedi kişiden birisi de Mesut başkandır. Birlik, beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

BELEDİYE OLARAK, 24 SAAT ESASLI ÇALIŞIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Başkanvekili Osman Toprak ise, "İnşallah burada çok güzel eğitimler verilecek. Bu merkez Gaziantep istihdamına katkı sunacaktır. Her isteyen vatandaşımız koluna yeni altın bilezikler takılacaktır. Biz esnafımızla her zaman iç içeyiz, her zaman beraberiz. Büyükşehir başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket etti. Birçok odamızla bu tarz işbirliği içerisindeyiz. Şehrimizin daha yaşanabilir ve şehir daha güzel bir il olması için çok gayret ediyor, 24 saat esaslı çalışıyoruz. Bu eğitim merkezimizin hem kuaförler odamıza hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından salonun açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından eğitim merkezi ve salonlar gezildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.