Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KUR'AN-I KERİM KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL GEZİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince yaz etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim kursuna katılan öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi. Müzeler ve tarihi mekanları gören öğrenciler, şehri yeniden keşfetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:01
Kaynak: İHA
KUR'AN-I KERİM KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL GEZİ

Yaz tatilini Kur'an-ı Kerim'i öğrenerek geçirmek isteyen öğrencileri unutmayan Büyükşehir Belediyesi, kursa katılan 1463 öğrenci için 24 Temmuz 2018- 09 Ağustos 2018 tarihleri arasında özel bir gezi programı hazırladı. İmam Çağdaş Cami Kur'an Kursu, Hafızoğlu Cami Kur'an Kursu, İmam Ukkaşe Cami Kur'an Kursu, AYDER Vakfı, Anadolu Tevhid Vakfı, Geylani Cami Kur'an Kursu ve Dr. Oya Lutfü Büyükuncu Cami Kur'an Kursu'na katılan öğrencilere dönük şehir tanıtım gezileri organize eden Büyükşehir, öğrencileri ödüllendirdi.

Programla, Müzeler kenti olma yolunda önemli adımlar atan Gaziantep'te, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren müzeler ziyaret edildi. Bu çerçevede, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Kültür Yolu, Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panorama Müzesi, Hamam Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Bey Mahallesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Atatürk Anı Müzesi, Ali İhsan Göğüş Müzesi ve Bayazhan Kent Müzesi'ni gezen öğrenciler, yaşadığı kentin değerleriyle tanıştı.

Öte yandan, Kur'an-ı Kerim Kursuna devam eden öğrenciler için gezilerin devam edeceği açıklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.