Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtarılan işçinin yaşam savaşı sürüyor

Gaziantep’te bir kolejde meydana gelen göçükten yaklaşık 2 buçuk saat sonra sağ olarak kurtarılan Suriyeli işçi Zekeriya Abit, kaldırıldığı hastanedeki yaşam savaşını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 07:37
Kaynak: İHA
Kurtarılan işçinin yaşam savaşı sürüyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan Özel Bir kolejin fosseptik çukurunda çalışan 18 yaşındaki Suriyeli işçi Zekeriya Abit, meydana gelen göçükte toprak ve beton yığınlarının arasında kalmıştı. Yaklaşık 2 buçuk saat sonra sağ olarak ulaşılan Suriyeli işçi, başarılı çalışmalar sonucunda göçük altından çıkarılarak, Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Bacağında kırık belirlenen Suriyeli işçinin diğer tahlillerinin ardından ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon yapılan Suriyeli işçinin, yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Hastanın hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Şehitkamil Devlet Hastanesi Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Murat Sürücü, “Göçük altında kalan hasta, bize getirildiğinde ayağının kırık olduğunu tespit ettik. Diğer tahlil ve tetkiklerin ardından vakit kaybeden hastayı ameliyata aldık. Başarıyla ameliyatı tamamlanan hasta şuan yoğun bakım ünitesinde tutuluyor. Hastanın genel durumu iyi ama hayati tehlikeyi atlatana kadar hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam edilecek” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.