Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küsget'e önemli ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Küsget Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:14
Kaynak: İHA
Küsget'e önemli ziyaret

Başkan Mustafa Kemal Güneş'ten brifing alan Fatma Şahin, Daire Başkanları'na talimat vererek, "Esnafın mağdur olmaması için elimizden gelen tüm hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Altyapı ve üstyapıda eksiklerin tespit edilmesini ve acilen tamamlanmasını istiyorum" diyerek esnaftan büyük alkış aldı.

Küsget Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ise, "Bakan Başkanımız Fatma Şahin ve ekibine esnafım adına teşekkür ederim. 15 yıldır çözülemeyen birçok sorun Şahin döneminde çözüme kavuştu. Büyükşehirin yanı sıra ilçe Belediyemiz Şehitkamil'den de gereken desteği alıyoruz. Yeni planlanan alanlar ve eksik hizmetlerin tamamlanması için A Takımı ile birlikte bizleri ziyaret eden sorunlarımıza çözüm bulan Bakan Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Küsget'teki toplantıda alınan karar gereği, hizmetlerin takibi, eksiklerin tesbiti ve tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Küsget Sanayi Sitesi ve Ticaret Odası'ndan oluşan bir komisyon kuruldu. Başkan Fatma Şahin'in proğramına Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, esnaf temsilcileri, Küsget yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir ve Şehitkamil Belediyeleri'nin Daire Başkanları ile müdürleri katılarak ilgili birimlerin proğramına çalışmaları ekledikleri görüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.