Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1 Gaziantep AVM araba kazandırdı

M1 Gaziantep AVM’de noter huzurunda yapılan çekilişle 2017 model bir otomobil kazanan talihli aile araçlarını teslim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:54
Kaynak: İHA
M1 Gaziantep AVM araba kazandırdı

Alışverişlerini sürekli aynı yerden yaptıklarını söyleyen talihli Rahşan Aksu, "Temizlik yaparken biletleri çöpe atıyordum. Son anda fark edip sakladım. Kalabalık bir aileyiz, arabanın bize çıkmasıyla çok mutlu olduk" dedi

M1 Gaziantep AVM, her sene olduğu gibi bu yıl da müşterilerine son model bir otomobil hediye etti. ‘Bu Araba Ayakkabıdan Bile Ucuz’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında 24 Temmuz-29 Ekim 2017 tarihleri arasında alışveriş yaparak Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişe katılıp otomobil sahibi olmaya hak kazanan ev hanımı Rahşan Aksu, yasal işlemlerin ardından eşi ve çocuklarıyla birlikte AVM'ye gelerek aracını teslim aldı.

 

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Tüm müşterilerimizin son model bir SKODA SUPERB ACTIVE kazanma fırsatı yakalamasını istedik. Arabayı kazanan müşterimize hayırlı olsun dileğiyle teslim ettik, mutluluklarına ortak olduk” dedi.

Uzun zamandır alışverişlerini M1 Gaziantep AVM'deki mağazalardan yaptıklarını söyleyen talihli Rahşan Aksu ise, "Daha önce de bazı çekilişlere katılmıştık. Bu kez de 'bize çıkmaz' düşüncesindeydik, hatta evde genel temizlik yaparken biletleri atmışım. Son anda fark edip aldım. Arabanın bize çıktığını duyunca inanamadık. Bugün eşim ve çocuklarımla büyük bir heyecanla gelip aracımızı teslim aldık. Kalabalık bir aileyiz, arabanın bize çıkmasıyla çok mutlu olduk" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.