Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mağlubiyetle başladık

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 3-1 mağlup olarak sezona mağlubiyetle başladı. Sarı Kırmızılılar'da goller Falcao (2) ve Emre Kılınç'tan gelirken, Kırmızı-Siyahlıların tek golü ise Andre'nin ayağından g

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 08:44
Kaynak: İHA
Mağlubiyetle başladık

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray golü erken buldu. 7. dakikada Feghouli'nin hafif sol çaprazdan şutunda top ceza sahasındaki Kubilay Aktaş'tan döndü. Pozisyonda devam kararı veren hakem Bahattin Şimşek, oyun durduktan sonra VAR'dan pozisyonu yeniden izledi ve Kubilay'ın elle oynadığına hükmederek penaltı noktasını gösterdi. 8. dakikada penaltıyı kullanan Falcao, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

28. dakikada sarı-kırmızılı ekip, farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen ev sahibi takım atağında Falcao'nun ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Kılınç topu Günay'ın üzerinden ağlara yolladı: 2-0.

40.dakikada Galatasaray bir gol daha buldu. Sarı-kırmızılı takımda gelişigüzel uzaklaştırılan top sağ kanattaki Feghouli'ye pas oldu. Rakibinden şık bir şekilde sıyrılan Cezayirli futbolcu, bekletmeden pasını ters kanattan ceza sahasına hareketlenen Falcao'ya aktardı. Kolombiyalı futbolcu, tek vuruşla fileleri havalandırdı: 3-0.

Gaziantep FK, yeni transferi Andre Ribeiro'nun 53. dakikada ceza sahası dışından attığı şık golle farkı ikiye indirdi: 3-1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Gaziantep FK. sezona mağlubiyetle başladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.