Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahrukatçılar Odası çağrıya kulak verdi

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:19
Kaynak: İHA
Mahrukatçılar Odası çağrıya kulak verdi

Hükümetin enflasyonla mücadele kapsamında başlatmış olduğu yüzde 10’luk indirim çağrısına Gaziantep Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik duyarsız kalmayarak sektör temsilcilerinin de desteğini alarak kış ayı öncesinde kömür satışlarında yüzde 10 indirim uygulayacaklarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Keklik, kış ayı öncesinde vatandaşlara indirim müjdesi verdi.

EKONOMİNİN CANLANMASI İÇİN DUYARSIZ KALAMAYIZ

Ekonominin canlandırılması için yüzde 10 indirim çağrısına duyarsız kalmadıklarını açıklayan Keklik, “Yaklaşan kış ayı öncesinde şu anda en çok ihtiyaç duyulan şey yakacak ihtiyacı. Bilindiği üzere doların en çok vurduğu sektörlerinden birisi de kömür. Ekonomimize destek amaçlı sayın Ömer Küsbeoğlu başkanımız çağırınca acil olarak toplantıya katılma kararı aldık. Bu kapsamda hemen büyük kömür ithalatçısı esnaflarımızla görüştüm ve onların desteğini alarak sektörümüzü temsil etmek adına toplantıya katıldım” ifadelerinde bulundu.

VATANDAŞI UCUZA ISITACAĞIZ

Doların en çok kömür fiyatlarında etkili olduğuna dikkat çekerek fiyatlardaki yükselmelere rağmen tüm güçleriyle yüzde 10 indirim sözü verdiklerini açıklayan Keklik, “Kış sezonuna fakir fukara vatandaşı ucuza ısıtmak için gayret göstereceğiz. Bu kapsamda da hükümetimizin almış olduğu karar doğrultusunda doların fiyatları vurmasına rağmen tüm gücümüzle kömür satışlarında yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.