Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN GTO’YA ZİYARET

Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ovayolu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:59
Kaynak: İHA
MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN GTO’YA ZİYARET

Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ovayolu ile Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Tuncay Yıldırım, tüm mesleki kuruluşları Gaziantep Ticaret Odası’nın paydaşı olarak gördüklerini, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

GTO BAŞKANI YILDIRIM: “ORTAK ÇALIŞMALAR GAZİANTEP’E DEĞER KATAR”

Tüm mesleki kuruluşların yapacağı ortak çalışmaların Gaziantep’in değişim ve dönüşümüne katkı sağlayacağını ve şehrimizin bugünkü noktadan daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağını vurgulayan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, “Gaziantep’in en büyük ticari çatı kuruluşu olarak meslek odaları ile birlikte hareket etmenin kentimize değer katacağına inanıyoruz. Bu kentte Ortak Aklın fikir öncüsü ve çimentosu Gaziantep Ticaret Odası’dır. Gaziantep’i geleceğe ancak paydaşlarımız olan tüm mesleki kuruluşlarla birlikte ortak yapacağımız çalışmalarla hazırlayabiliriz” dedi.

Makina Mühendisleri Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ovayolu da Oda olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vererek, desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

İki kurum arasında yapılacak ortak çalışmaların yanı sıra; Endüstri 4.0, Gaziantep sanayisi ve savunma sanayii yatırımları, sanayiye yönelik destek ve teşvikler, apartman ve iş yerlerinde bulunan asansörlerin yıllık muayeneleri, basınçlı kaplar ve kaldırma iletme araçlarının periyodik kontrolleri, bünyesinde mühendis bulundurmamasına rağmen mühendislik unvanını kullanan firmaların durumunun istişare edildiği ziyarette GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.