Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASA TENİSİ SÜPER LİGİ GAZİANTEP'TE DÜZENLENDİ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2019-2020 faaliyet programında yer alan Türkiye Süper Ligi 2'nci etap müsabakaları Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Salonu'nda düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2019 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:12
Kaynak: İHA
MASA TENİSİ SÜPER LİGİ GAZİANTEP'TE DÜZENLENDİ

 "Spor Dostu" kent kimliğiyle öne çıkan Gazi şehir, hafta sonu masa tenisi müsabakalarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda Masa Tenisi Süper Ligi Gaziantep etabına; 17 ilden, 16 kadın, 16 erkek olmak üzere 32 takım katıldı, kıran kırana geçen mücadelelere sahne olan müsabakalarda, 200 sporcu ter döktü. Heyecan kasırgasının yaşandığı müsabakaları izleyenler, adeta hop oturdu hop kalktı, adrenalin yükseltti. 

Kadınlar Süper Ligi'nin yenilgisiz takımlarından Fenerbahçe, Bu Piliçspor'u, TİGEM ise Çorum Gençlik'i aynı sonuçla 4-0 yendi. Ligin iki yenilgisiz takımın maçında, Bursa Büyükşehir, Kayseri temsilcisi Kocasinan Belediyesi'ni 4-3 mağlup etti.

Erkekler Süper Ligi'nin iki yenilgisiz takımından İstanbul Büyükşehir, Antalya Belediyesi ASAT'ı 4-0 yendi. Tek yenilgiyle zirveyi takip eden takımlardan Beşiktaş, Düzce Belediyesi'ni, Sarkuysan, Beyoğluspor'u, KBS spor ise Malatya Büyükşehir'i aynı sonuçla 4-0 galip geldi.

İstanbul'daki sezonun ilk etabında; erkeklerde geçen yılın şampiyonu Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir 4 maçını da kazanarak ilk etabı yenilgisiz tamamladı. Kadınlarda ise son şampiyon Fenerbahçe'yle TİGEM Spor, Kocasinan Belediyesi ve Bursa Büyükşehir 4'de 4 yaptı, ikinci etap öncesi zirvede yer aldı.

Öte yandan Türkiye Süper Ligi 3'üncü etabı 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara'da yapılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.