Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masa tenisi turnuvası düzenlendi

Şahinbey Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, "Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası"na 760 sporcu katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:41
Kaynak: İHA
Masa tenisi turnuvası düzenlendi

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yılı etkinlikleri çerçevesinde Şahinbey Belediyesi 8'inci Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası'nın ilki 2010 yılında düzenlendi. O günden bu yana geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya bu yıl 90 okul takımından 360 sporcu, ferdi olarak ise 400 sporcu kıyasıya mücadele etti. Toplamada 760 sporcunun katıldığı turnuvaya, 16 kategoride dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verilerek ödüllendirildi.

TURNUVAMIZI GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında her yıl masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirterek, "Gazi şehrimizin Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği destansı savunmanın ve düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümünü büyük bir sevinçle kutluyoruz. Bu sebeple, ilkini 2010 yılında düzenlediğimiz turnuvamızın 8'incisini düzenliyoruz. Turnuvamızı geleneksel hale getirdik. Amacımız çocuklara ve gençlere spor bilincini aşılamak, tüm takımları ve sporculara başarılar diliyorum. Bu vesileyle vatan savunması için canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.