Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maske ve tulum üreticileri bir araya geldi

Gaziantep’teki maske ve tulum üreticileri Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) bir araya gelerek sektörün mevcut durumunu, sorunları, üretim ve ihracatta önümüzdeki dönem yol haritasını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:57
Kaynak: İHA
Maske ve tulum üreticileri bir araya geldi

Toplantıda konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte hareket etmenin önemine işaret ederek, “Gaziantepli üretici firmalarımızla hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Yeni tip koronavirüse karşı alınacak tedbirlerin önemli olduğunu dile getiren Adnan Ünverdi, “Kendiniz için çocuklarınız için dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. İnşallah bu virüs bir an önce dünya üzerinde sona erer” şeklinde konuştu.

Yeni dünya düzeni ile birlikte yeni çalışma alanlarının da açıldığına vurgu yapan Ünverdi, “Bugün burada toplanmamızın nedeni yeni dünya düzeni ile birlikte ortaya çıkan yeni iş kolları. Koronavirüsün çıkması ile maske ve koruyucu ekipman ihtiyacı bir anda arttı. Hijyene dayalı kumaş üretiminin güçlü olduğu şehrimizde bu üretim alanları hızla gelişti. Hepimiz ihtiyaç sonrası maske ve tulum üretimi yapmaya başladık. Gaziantep bu alanda da eminim çok başarılı olacak. Ancak bu süreçte tek tek hareket etmek yerine birlikte hareket etmemiz çok önemli. Bu toplantı hepimiz için bir başlangıç oldu. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde üretimlerimizi daha da güçlenerek sürdüreceğiz. Katılımınız için teşekkür ediyor, toplantımızın sektörümüz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra katılımcılar sırayla söz alarak sorunları ve önerilerini dile getirdiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.