Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mavi Liste’den, korsan sigortacılarla mücadele sözü

Gaziantep Ticaret Odası meslek komite seçimleri için sayılı günler kalırken, seçim heyecanı da gün geçtikçe artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 21:55
Kaynak: İHA
Mavi Liste’den, korsan sigortacılarla mücadele sözü

Sigorta acentelerinin yer aldığı 41 Nolu Meslek Komitesi seçimlerinin iddialı listesi olan Mavi Liste’de yer alan acentelerin yetkilileri seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim öncesi projelerini açıklayan Mavi Liste Grubu, korsanla mücadeleye vurgu yapıyor.

KOLTUK DEĞİL PROJE

Tüm Türkiye genelinde yaklaşan oda komite seçimleri öncesi sigorta sektöründe de hareketlilik başladı. Bu kapsamda Gaziantep Ticaret Odası 41 Nolu Meslek Komitesi seçimleri içinde ildeki sigorta acenteleri yarışı göğüslemek için projelerini birbiri ardına açıklıyor. Bunlardan birisi de sektörün önde gelen acentelerinin oluşturduğu Mavi Liste grubu oldu. Hedef ve projelerini paylaşan Mavi Liste, ‘Koltuğumuzu korumak için oyunuza değil, projelerimizi gerçekleştirmek için desteğinize talibiz’ sloganı ile hareket ediyor. Mavi Liste ekibinin içinde Hasan Ali Gözükara, Mehmet Hıdıroğlu, Hakan Sözmen, Harun Ünal, Dilek Yılmaz, Mustafa İlik, İhsan Yiğit, Semih Nusret Bozkan, Sefer Mete Severoğlu ile Ruhi Çiftçi yer alıyor. 

KORSANLA MÜCADELE

Mavi Liste’nin hedef projeleri arasında şunlar bulunuyor: “Korsan sigortacılarla mücadele, gittikçe düşen acente komisyon oranlarının önüne geçmek, acentelerin dijital altyapıya geçişini sağlayacak çalışmalar yapmak, poliçelerin diğer dağıtım kanalları yerine acentelerden alınmasını sağlamak, her yıl mayıs ayının son haftasını ‘Sigorta Haftası’ olarak kutlamak, ildeki sektör büyükleriyle koordinasyon içinde olmak, acentelerin gelişmeleri için seminerler ve eğitimler düzenlemek, Gaziantep Üniversitesi sigortacılık bölümü ile ortak istihdam projeleri üretmek.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.