Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAVİKENT'E YENİ PARK

Şahinbey Belediyesi vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Mavikent Mahallesi’ne yeni bir park yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:15
Kaynak: İHA
MAVİKENT'E YENİ PARK

Şehrin ve ilçenin yeşil alan miktarını yaptığı parklarla artıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent 5. Etapta yapılan sosyal donatıları ve yeni park çalışmasını ekibiyle birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı.

ÇOK GÜZEL BİR PARK OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesinin yapılan tesisler ve parklarla hızla geliştiğini belirterek “Mavikent’te aslında yeni bir şehir oluşturduk. Burada 5.000’in üzerinde yaptığımız konutlar, bunun yanında vatandaşların yaptığı konutlarda var. Aynı zamanda Şahinbey Oto Sanayi sitemizde burada. Bu bölgemiz okullarıyla, camisiyle, parklarıyla ve sosyal tesisleriyle tam bir yaşam alanına dönüştü. Mavikent 5. Etaptaki konutları teslim ettik ve bu etaptaki parkları da tamamlamak üzereyiz. Şu anda Şahinbey de 613’üncü parkımızı yaptık. Parkımızı gezdik oldukça güzel bir park oldu. İçerisinde spor alanı, piknik alanları ve çocuk oyun gruplarıyla vatandaşlarımız burada gönüllerince zaman geçirebilecekler. Mavikent Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.