Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAVİKENT'TE YENİ BİR CAMİ VE SOSYAL TESİS YAPILIYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından yeni bir yaşam alanı olarak inşa edilen ve ev alma hayali kuran vatandaşlara kura ile dağıtılan Mavikent Konutları'na Cami ve sosyal tesis inşa ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:55
Kaynak: İHA
MAVİKENT'TE YENİ BİR CAMİ VE SOSYAL TESİS YAPILIYOR

Şahinbey Belediyesi'nin her mahalleye bir sosyal tesis sloganıyla yaptığı çalışmalar aralıksız devam ederken, Gaziantep'in yeni yerleşim yeri olan Mavikent Mahallesi'ne toplam inşaat alanı 1.291 m² olan cami ve sosyal tesis inşaatı devam ediyor. Bodrum, zemin ve 1 normal kat olmak üzere 430 m² olan sosyal tesis bu bölgede ikamet eden vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek.

MAVİKENT'İN İHTİYACINA CEVAP VERECEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sosyal tesis yapıldığını belirterek, "Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefiyle yola çıktık. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza uygun şartlarda verdiğimiz Mavikent konutlarımıza da yeni bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mavikent Mahallemiz 'de taziye evi ve sosyal tesisi ihtiyacı vardı. Bizde bu ihtiyacı giderme adına gerekli ön çalışmaları tamamladıktan sonra inşaat çalışmaları başladı. 430 m2 alan üzerine inşa edilen sosyal tesisimizde hem erkek hem bayan kardeşlerimiz için taziye evi ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği kurslar bulunacak. Tesisimizin şimdiden mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.