Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MERİNOS HALI GELENEKSEL YAZ ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Merinos Halı çalışanlarının katıldığı geleneksel Merinos Yaz Şenlikleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 12:36
Kaynak: İHA
MERİNOS HALI GELENEKSEL YAZ ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Gaziantep ve Besni fabrikalarında çalışanların katıldığı yaz şenlikleri üç hafta boyunca devam edecek. Yaz şenlikleri stardı Merinos Besni tesislerinde çalışanların katıldığı Gölbaşı Kıyı tesislerinde göl kenarında yapıldı. Çalışanlar gönüllerince eğlendiler.

Erdemoğlu ailesi tarafından Merinos Halı çalışanları için düzenlenen Geleneksel Yaz şenliklerinin başlangıcı Adıyaman Gölbaşı Kıyı tesislerinde yapıldı. Adıyaman Besni İlçesindeki fabrikada çalışanların katıldığı yaz şenlikleri iki hafta sürecek. Şenliklere tüm çalışanlar katılıyor. Gaziantep Dülük ormanlarındaki şenlikler 13 Temmuz cumartesi günü başlayacak ve üç hafta sürecek. Şenliklere Gaziantep işletmelerinde çalışan yaklaşık üç bin civarında personel katılacak. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, geleneksel hale gelen yaz şenliklerindeki amacın çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek, çalışanlar arasında kaynaşmayı artırmak olduğunu söyledi. Erdemoğlu “ Merinos çalışanları bir ailedir. Biz bu aileyi her geçen gün büyütmeye gayret ediyoruz. Bu büyük ailenin birbirini tanıması, kaynaşması ve birlik beraberliği sağlaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yıllar önce başlattığımız Merinos Yaz Şenlikleri de bunlardan bir tanesidir. Yaz şenliklerinde çalışanlarımızla bir araya gelerek sohbet etme ve eğlenme fırsatı buluyoruz. Ayrıca eğlenceler düzenliyoruz. Şenliklerin moral ve motivasyon açısından çalışanlarımıza katkı sağladığını düşünüyoruz “ dedi.

Adıyaman Gölbaşı Kıyı tesislerinde başlayan ve üç hafta boyunca Gaziantep’ te devam edecek olan şenliklerde çekilişler yapılarak çalışanlara çeşitli ödüller verilmesi yanı sıra Merinos bünyesinde on ve on beş yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketi ve altın takdim ediliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.