Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merinosspor Bayan Yıldız Volyebol Takımı finallerine

Merinosspor bayan yıldız voleybol takımı Hatay'da yapılan gurup maçlarında tüm maçları alarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 04:03
Kaynak: İHA
Merinosspor Bayan Yıldız Volyebol Takımı finallerine

Gurup şampiyonu Bayan voleybol takımı Bursa'da 2-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde Gaziantep'i temsil edecek.

Gaziantep'in Türkiye Bayan Voleybol 2. ligdeki namağlup unvanla gurup şampiyonu olan Merinos spor yıldızlar kategorisinde de büyük başarı eldi etti. İl şampiyonluğundan sonra Hatay'da yapılan gurup şampiyonasında da tüm rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Hatay'da yapılan gurup maçlarında Adana Seyhan Belediye sporu, Antakya Büyükşehir Belediye sporu ve Osmaniye takımlarını yenen Merinos spor Yıldızlar takımı 2-9 Haziran tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Türkiye finallerine hazırlanıyor. Türkiye finallerinde Gaziantep'i temsil edecek olan Yıldızlar takımı Antrenörü Ali Bağcı, Türkiye'nin 32 en iyi takımı arasına girmeyi başaran yıldızlar takımımız kulübümüzü ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceklerdir diye konuştu.

Merinosspor kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz ise şöyle dedi " Merinosspor olarak alt yapıya verdiğimiz önem sayesinde yıldızlar kategorisinde takımımız Türkiye finallerine katılma hakkını kazanmıştır. Bayan voleybolunda Gaziantep'te öncülük yapan kulübümüz yaz okulu ve oyuncu tarama faaliyetini sürdürmekte olup spor kültürünün geliştirilmesi için aralıksız çalışmaktadır. Yıldız takımımızda çok yetenekli oyuncularımız mevcuttur. Bursa'da yapılacak olan finallerden iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum"

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.