Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyet sevinci

M.Adil Kasapseçkin ilkokulu 4-D sınıfından bu yıl mezun olan öğrenciler, Eczacılar Lokali’ndeki mezuniyet pastasından sonra Yavuzeli, Rumkale, Halfeti ve Savaşan köyüne gezi düzenleyerek mezun olmasın sevincini yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 07:17
Kaynak: İHA
Mezuniyet sevinci

Gaziantep M.Adil Kasapseçkin ilkokulunda 4 yıldır eğitim ve öğretim gören 4-D sınıfı öğrencileri bir yandan mezun olmanın sevincini yaşarken, diğer yandan da okuldan ve arkadaşlarından ayrı kalmanın hüznünü yaşadılar.

Gaziantep Eczacılar Lokalinde düzenlenen mezuniyet balosunda Okul Müdürü Verdi Karataş, Sınıf Öğretmeni Funda Üçtaş, öğrenciler ve veliler hep birlikte mezuniyet pastasını kestikten sonra doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Mezuniyet balosunda duygu yüklü bir konuşma yapan sınıf öğretmeni Funda Üçtaş, yaklaşık 4 yıl boyunca çocukları hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığını belirterek, “Çocuklarıma önce insan, vatan, bayrak ve ezan sevgisini aşılamaya çalıştım. Her yönü ile donanımlı bir şekilde hayata hazırlanmalarına yardımcı oldum. Yaşamlarında önlerine çıkacak engelleri nasıl aşacaklarının ayrıntılarını verdim. Umarın verdiğim bu eğitimler hayatınızda size yol gösterici olur. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.’’ diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler hazırladıkları müzik, dans, skeç, vals,halk oyunları   gösterilerinin yanı sıra okudukları şiirlerle de göz doldurdular.

Okul Müdürü Verdi Karataş sınıf öğretmeni Funda Üçtaş’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verirken, öğrencilerde çiçek yağmuruna tuttu. Mezuniyet gecesi boyunca doyasıya eğlenen ve gecenin tadını çıkarmaya çalışan öğrenci ve veliler, hafta sonunda da Yavuzeli, Rumkale, Halfeti ve Savaşan köyüne gezi düzenleyerek yılın yorgunluğunu atmaya çalıştılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.