Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Taşdoğan, berberlerin sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan Gaziantep Berberler Odası'nı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:49
Kaynak: İHA
MHP'li Taşdoğan, berberlerin sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan Gaziantep Berberler Odası'nı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimini dernek binasında yönetimiyle birlikte ağırladı.

Taşdoğan, Birlik ve Beraberliğe hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyulan bir dönemde kavgaların yersiz olduğunu belirterek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Taşdoğan, "Kuaför ve Berberlerin sıhhi müesseselerdir. Niteliği itibarı ile sağlıklı ve temiz bir ortamda hizmet vermeleri gerekir" dedi.

Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı, Berberlerin birçok sorunu olduğunu ancak kimseye dertlerini anlatamadıklarını söyledi. Darıcı, "Esnafımız bitmiş durumda. Sorunlarımız çok. Anlatsak da ilgilenen ve çözüm bulan yok. Bizim sizden beklentimiz sorunlarımızı lütfen gündeme getirin. Biz çok dertliyiz. Hem Şahinbey hem Şehitkâmil'de kayıtsız berberler var. Suriyeliler denetimsiz ve kayıt dışı sürekli dükkân açıyor. Esnafımız mağdur. Merdiven altı onca berber var. Üstüne aynı yerde yatıp kalkıyorlar. İşin boyutu o kadar ilerlemiş ki akşam sekizden sonra aynı dükkânda giyim satıyor. Biz tüm siyasilerimize sorunlarımızı anlatıyoruz ancak buradan çıkınca bizim sorunlarda kapıda kalıyor. Ben 2 bin kişinin sözcüsüyüm. Ben Gaziantep'te berberleri temsil ediyorum ve onların adına konuşuyorum. Hiçbir şey güllük gülüstanlık değil. Kanunen Oda ve sicil kaydı olmayan iş yerine ruhsat verilmez. Ancak lavabosu bile olmayan,  içeride yatıp kalkılan yerlere ruhsat veriliyor. Biz sık sık denetime çıkıyoruz. Nerede ne var çok iyi biliyoruz" dedi.

Başkan Darıcı,  Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Taşdoğan ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Berberlerin sorunlarını dinleyen Taşdoğan, durumun aslında sağlık açısından da çok ciddi olduğunu, bu durumun göz ardı edilmesinin doğru olmadığını söyleyerek, MHP olarak konuyla ilgileneceklerini ve çözüm odaklı ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.