Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'nin'“evet” çalışmaları sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhittin Taşdoğan 16 Nisan referandumu “Evet” kampanyası kapsamında Şahinbey Belediyesi İbn-i Sina Sosyal Tesislerinde vatandaşla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2017 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 10:50
Kaynak: İHA
MHP'nin'“evet” çalışmaları sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, TÜRKAV Başkanı Levent Kürüz, yönetim ve partililer Gaziantep’te “evet” çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan İbn-i Sina Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekere, “12 Eylül’de Sıkıyönetim Mahkemelerinde bir kısmı mahkum edildi. Bir kısmı işkence çekti, bir kısmının boynuna yağlı urgan geçti. Bir sağdan bir soldan bakkal hesabı can verdik. 9 arkadaşımızı şehit verdik. Bu canlardan biride Gazianteplidir. İsmi Ahmet Kerse’dir. İşlemediği bir suçtan idam edilmiş asıldıktan sonra masumiyeti ispatlanmıştır. Milletten gücünü almış iktidarlar göreve gelmelidir. Askeri yönetimler doğru bir sistem değildir. Türk Milleti muhtıralardan çok çekti, bunun için Türk Milletinin bekası ve geleceği için elbette “Evet” diyeceğiz. Millet iradesinin üstünlüğü şarttır. Bunun için tam demokrasi ile adil bir yönetim, Meclisi güçlü Devlet, güçlü bir Türkiye için “evet” diyeceğiz elbet,”ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti daha sonra Yukarıbayır Hoşgör Mahallesinde bir kahvehanede toplantılarına devam etmek üzere İbni-i Sina Sosyal Tesislerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.