Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletimizin öğretmenlerimize şükran borcu vardır

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:22
Kaynak: İHA
Milletimizin öğretmenlerimize şükran borcu vardır

Milletvekili Mehmet Erdoğan, mesajında,"Bir altın cevheri, ustasının elinde nadide bir mücevhere nasıl dönüşüyorsa; evreni özünde taşıyan insan da öğretmenlerimizin elinde dikkat, sabır, fedakârlık, incelik, emek ve göz nuruyla âlemlerin en şerefli varlığına dönüşmektedir. Milletimizin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için, öğretmenlerimize şükran borcu vardır.

Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime yabancı kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Öğretmenler Günü, bu fedakâr öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için yalnız bu günü değil her günü fırsat bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diler, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.