Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Erdoğan’dan ANKA’da sağlık çalışanları ile buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri ANKA Hastanesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:12
Kaynak: İHA
Milletvekili Erdoğan’dan ANKA’da sağlık çalışanları ile buluştu

“24 Haziran’dan sonra daha güçlü bir Türkiye olacak”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri ANKA Hastanesini ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, ANKA Hastanesini ziyaret ederek, sağlık çalışanları ile buluştu. ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Kaplan, Milletvekili Erdoğan ve AK Partili heyetine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, hastanede verilen hizmetler hakkında kısa bir konuşma yaptı.

ANKA Hastanesini daha önce de ziyaret ettiğini belirten Milletvekili Erdoğan, “Sağlık hizmeti en kutsal hizmetlerden biridir. ANKA Hastanesi de modern tıp teknolojisiyle, uzman kadrosuyla Gaziantep ve diğer ilerden gelen vatandaşlara sağlık hizmeti veriyor. Özellikle diyabet hastalarına yönelik yaptığı başarılı çalışmalar Gaziantep adına son derece sevindirici. Böyle bir sağlık tesisini Türkiye’ye kazandıran Abidin Kaplan başta olmak üzere hastane yönetimine teşekkür ediyorum”  şeklinde açıklamada bulunarak ANKA Hastanesi için övgü dolu cümleler kullandı.  

Milletvekili Erdoğan, hastane çalışanlarına yaptığı konuşmada,  24 Haziran’dan sonra Türkiye’de bir yönetim değişikliğinin yaşanacağını belirterek, “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir parlamento ile 24 Haziran’dan sonra daha güçlü bir Türkiye dünya sahnesinde olacak” dedi. Milletvekili Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yeni sistemin en büyük kazancı, koalisyonlar sürecini sona erdirmektir. 1999 sürecini hatırlatalım. Hasta bir adam başbakan ve bu hasta haliyle 3,5 yıl Türkiye’yi yönetti.  Ortaklardan birisi sıkıntılı bir partili ise, eğer başka mihraklar buraya bir şekilde sızmışsa ülkeyi perişan etmeye yetiyordu. Yeni sistem bu tehlikeyi görüyor ve önceden görüyor ve tedbir alıyor. Bakın bugün olduğu gibi partiler seçim öncesi tercihlerini belirtiyor. Ne olduklarını, kiminle hareket edeceklerini, projelerini, ülkeye ne vereceklerini açıklıyorlar. Vatandaş da ona göre tercihini yapıyor.”

Milletvekili Erdoğan, Sivas katliamı sırasında belediye başkanı olan ve CHP’liler tarafından ağır bir şekilde suçlanan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile CHP’nin ittifak yapmasının da dış güçlerin isteği doğrultusunda gerçekleştiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.