Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Erdoğan'ın Araban temasları

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, taziye ziyareti için geldiği ilçede antep fıstığı üreticilerin sorunlarını dinleyip, bölgede restorasyon çalışmalarına başlayan tarihi köprüde inceleme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:03
Kaynak: İHA
Milletvekili Erdoğan'ın Araban temasları

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, kardeşleri Bekir ve Selahattin Erdoğan, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve beraberindeki partililerle, ilçedeki Elif kırsal mahallesinde önceki gün vefat eden 83 yaşındaki Bablı Güzel’in evine giderek, ailesine taziyede bulundu. taziyeden sonra ise Erdoğan ve beraberindekiler, bölgedeki antep fıstığı bahçelerini gezerek, üreticilerin sorunlarını dinledi.Antep fıstığı üreticileri bu yıl bahçelerindeki verim ve rekoltenin düşük olduğunu belirtti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmalarına başlanılan Roma dönemine ait tarihi Septimius Severus Köprüsünde inceleme yaptı.

Restorasyonda sona gelinen köprüdeki çalışmalar hakkında bilgi verilen Erdoğan, köprünün eski halini iyi hatırladığını belirterek, milletvekilliği döneminde 8 yıllık çabası sonucunda köprünün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon programına alındığını hatırlattı.

Erdoğan, köprünün tarihi açıdan değerinin çok büyük olduğunu vurgulayarak, yürütülen çalışmalarında son derece hassas ve dikkatli olunmasını da istedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.