Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Koçer'den 19 Mayıs kutlaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer, gençlerin tarihten aldıkları ilham ile güçlü, kalkınmış ve gelişmiş Türkiye mücadelesi için özveriyle çalışacaklarına sonsuz inancı olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:02
Kaynak: İHA
Milletvekili Koçer'den 19 Mayıs kutlaması

AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti'nin, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde işgalcilere başkaldırıp, tam bağımsız bir devlet olma hedefiyle 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' diyerek harekete geçtiği gün olduğunu hatırlatan Milletvekili Nejat Koçer, yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

"Samsun'da başlayan milli mücadele, tüm yurda yayılmış, omuz omuza veren milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde zaferle neticelenmiştir. 19 Mayıs devlet olma yolunda yürüyen bir milletin attığı ilk adımdır. İstiklal mücadelemizin sembolüdür. Geçmişini asla unutmayacak olan milletimiz, bilhassa gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla toprağımıza, bayrağımıza, demokrasimize ve cumhuriyetimize sonsuza dek sahip çıkacaktır. Gençlerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla, güçlü, kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye mücadelesi için özveriyle çalışacaklarına olan inancım tamdır. Milli şuurla yetişen gençlerimiz geleceğimizin sembolü ve güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin ve tüm milletimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı için can verip, mücadele etmiş şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.