Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik GKV'lilere ağız ve diş sağlığı eğitimi

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında GKV Özel Anaokulu öğrencilerine Çocuk Diş Hekimi Erkan Onur Akgün ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 06:40
Kaynak: İHA
Minik GKV'lilere ağız ve diş sağlığı eğitimi

Ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların öğrencilerin gelecek yaşamlarında önemli yer tutacağını ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen ağız ve diş sağlığı konulu etkinlikte Çocuk Diş Hekimi Erkan Onur Akgün minik öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemini anlattı. Akgün çocuklarda okul öncesi dönemde beden sağlığının önemli bir parçasını oluşturan ağız ve diş sağlığı konusunda açıklayıcı bilgiler vererek diş fırçalama yöntemlerini uygulamalı olarak anlattı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşinin faydalı geçtiğini ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut "Öğrencilerimize küçük yaşta ağız ve diş sağlığı konularında gerek sınıf içi etkinliklerle gerekse kurumumuza davet ettiğimiz uzman hekimlerimizin söyleşileriyle eğitim veriyoruz. Birçok konuda olduğu gibi diş fırçalama alışkanlığının da küçük yaştan itibaren çocuklarımızda alışkanlık haline gelmesi gerekiyor. Öğrencilerimizin ağız sağlığı konusunda ki deneyim ve kazanımlarını arttırmak için hafta boyunca etkinliklerimiz sürecek" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.