Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Hokeycilerden İdlib şehitlerine saygı duruşu

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün minik hokeycileri antrenman öncesi İdlib’te uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan Mehmetçikler’in manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak ardından İstiklal Marşı okudu.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 15:20
Kaynak: İHA
Minik Hokeycilerden İdlib şehitlerine saygı duruşu

Türkiye’nin dünyada ki en büyük gururu haline gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcuları bu gün düzenlenen antrenmanda İdlib’te şehit olan Mehmetçikler için saygı duruşunda bulunarak görev başında ki Mehmetçiklere selam gönderdi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü alt yapısında görev alan küçük yaşta çocukların da bulunduğu sporcular saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okuyarak İdlib şehitleri için dua ettiler. Avrupa Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek takımları da şampiyona öncesi şehit askerlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak görevli askerlere asker selamı gönderdi.

VATANIMIZ İÇİN CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ

Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan son günlerde İdlib’te yaşanan olayların ardından şehit olan Mehmetçiklerimizi unutmayacaklarını ifade ederek “Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak, bölgedeki gerginliğin azaltılması ve mazlumların korunması için Suriye’de bulunan ve uğradıkları hain saldırı sonrası şehit olan Mehmetçiklerimizin acısını ben ve sporcularımız yüreğimizin en derinlerinde hissettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Değişik yaş gurubundan kız ve erkek sporcularımız kulübümüz tarafından bu ülkenin milli ve manevi değerlerinin bilinciyle yetiştirilmektedir. Gerek Avrupa şampiyonalarında gerekse bu gün antrenman sahalarımızda sporcularımız şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına saygı duruşunda bulunarak görevi başındaki askerlerimize asker selamı göndermiştir. Her sporcumuz bir asker adayıdır, bu ülkenin milli birlik ve beraberliği, bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için kulübümüz bünyesindeki bütün sporcularımız birer Mehmetçiktir. Bizler de aynı bilinçle ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, adının spor alanında duyurulması için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Antrenman öncesi şehit asker ve güvenlik görevlilerinin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı okuyan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü alt yapı sporcuları antrenman süresince de çeşitli marşlar okuyarak devlete, millete ve vatana bağlılıklarını adeta haykırdılar.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.