Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minikler, kurtuluş gününü kutladı

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Gazikent Aile Merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Minikler, vatan için canlarını hiçe sayan şehitleri ve gazileri de unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:14
Kaynak: İHA
Minikler, kurtuluş gününü kutladı

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Şehitkamil ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gazikent Aile Merkezi’nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü düzenledikleri etkinlikle kutladı. Anasınıfı öğrencileri, gerçekleştirdikleri etkinlikte; şiir okudu, şarkı söyledi, dans etti ve bayrak gösterisi yaptı. Minikler, vatan ve millet uğrunda canlarını hiçe sayan 6 bin 317 şehidi ve on binlerce gaziyi de dua ile andı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği program büyük beğeni topladı.

ŞEHİTLERİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ANMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Gazikent Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Gülizar Özbey, düzenlenen kutlama programına ilişkin bilgi verdi. Minik öğrencilere kurtuluş bilincini aşılamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini kaydeden Özbey, “Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü öğrencilerimizle birlikte kutladık. Şehitlerimizi rahmetle ve duayla andık. Çocuklara kurtuluş bilincini aşılamak için bu programı hazırladık. Öğrencilerimiz, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu. Öğrencilerimiz; dualar ve şiirler okudu, dans ve bayrak gösterisi yaptı. Bu şekilde hem şehitlerimizi anmış olduk hem de Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladık. Gaziantep’in kurtuluşu için mücadele eden şehitlerimizi, öğrencilerimizle birlikte saygıyla anmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

GÖSTERİ ÇOK GÜZELDİ

Çocuklarının gösterilerini ilgiyle takip eden öğrenci velileri, sağlanan imkanların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Öğrenci velisi Ayşegül Doğan, “Çocuklarım 3 yıldır Şehitkamil Belediyemizin Gazikent Aile Merkezinden faydalanıyor. İki yıl kızım için, bu yıl da oğlum için buraya geliyorum. Bugünkü gösteri çok güzeldi. Gaziantep’imizin kurtuluşunu çocuklarımız gösterileriyle anlattı. Çocuklarımız öğretmenleri işliğinde çok güzel bir biçimde hazırlanmış” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.