Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO, MAKİNA OFİS’ini kurdu

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi Gaziantep’te bir ilk olan MAKİNA OFİS’ini üyelerinin hizmetine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
MMO, MAKİNA OFİS’ini kurdu

Son dönemlerde, Avrupa’da ve Türkiye’de gittikçe yaygınlaşan ortak çalışma ofislerine benzer bir yapı oluşturarak, şube hizmet binasında, üyelerinin yararlanabileceği, günlük çalışma ve iş toplantılarını düzenleyebileceği MAKİNA OFİS, MMO Gaziantep Şubesinde hizmete girdi.

Üyelerine yönelik çalışma ofisi olarak planlanan Makina Ofis’te üyeler, bire bir iş görüşmelerini, yeni iş bağlantılarını, misafir/müşteri ağırlamalarını, teknik konularda bilgi paylaşımı ve araştırmalarını,  meslektaşlar ile görüşmelerini, proje çalışmalarını vb. tüm teknik çalışmalarını yapabilecekler. Bir çalışma ofisinde bulunması gereken bilgisayar, yazıcı, internet, teknik yayın, doküman, kırtasiye vb. ofis ihtiyaçları da Makine Ofis’te bulunmaktadır.

Özellikle home ofis olarak çalışan, emekli olup iş hayatına devam eden, herhangi bir iş yeri olmayıp danışman olarak hizmet üreten veya bir iş görüşmesi için şehir merkezini tercih eden üyeler için oldukça faydalı olacağı düşünülen, MAKİNA OFİS, Gaziantep’te bir ilk olarak MMO’da faaliyete girdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.