Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO’da başkan Hüseyin Ovayolu

Makina Mühendisleri Odası (MMO) 12. Olağan Şube Genel Kurulu ve seçimleri gerçekleşti. Hüseyin Ovayolu Başkanlığındaki Çağdaş Mühendisler Grubu blok liste olarak seçimleri kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 13:34
Kaynak: İHA
MMO’da başkan Hüseyin Ovayolu

Başkan Hüseyin Ovayolu, bilimsel ve etik değerler ışığında toplum, meslek ve meslektaş yararına çalışan, meslek ve meslektaş sorunlarının, ülkenin ve halkın sorunlarından ayrılamayacağını kabul eden, karar alma süreçlerinde demokratik ve katılımcılığı savunan, ilerici ve çağdaş yönetim anlayışı ile MMO Yönetimine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, Şube Genel Kuruluna ve Seçimlere katılan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Meslektaşlarının, Çağdaş Yönetim anlayışlarını destekledikleri, geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü, çağdaş, laik ve demokratik bir meslek odasına sahip çıktıkları ve 12. Dönem yönetimine layık görülükleri için grubundaki tüm arkadaşları adına tüm meslektaşlarına teşekkür eden Ovayolu; önümüzdeki dönem ve dönemlerde üyelerini yanlarında görmek, tüm etkinlik ve faaliyetlerde birlikte olmak istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.