Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO’dan Şahin’e ziyaret

Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 09:02
Kaynak: İHA
MMO’dan Şahin’e ziyaret

Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgi verilen ziyarete, MMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ovayolu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyarette, özellikle, kent, Belediye çalışmaları, Oda ve Şube çalışmaları, mekanik tesisat projeleri ve asansör konularında sohbet edildi.

MMO’nun sanayiye ve kamuya sunduğu, asansör periyodik kontrolleri, özel öğrenci barınma yurt kontrolleri, servis araçları kontrolleri, yangın tesisatı ve yangın tesisatı kontrolleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Ülke genelinde birçok ilde Oda tarafından gerçekleştirilen asansör periyodik kontrollerinin ilimizde de Oda tarafından yapılması gerektiği, bu konuda MMO Gaziantep Şubesinin yeterince uzman teknik personellerinin bulunduğu ve bu kamusal denetimler için Odanın göreve hazır olduğu belirtildi. Ayrıca, belediyenin yapmış olduğu Düzbağ İçme Suyu Projesi ve Biyogaz Enerji Tesisi hakkında bilgi alındı ve bu tesislere Oda üyeleri tarafından teknik gezi yapılması kararlaştırıldı.

Ovayolu, meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda çalışmalarına devam edeceklerini ve bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.