Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MUSEM AKADEMİ, DÜNYA LEZZETLERİNİ ÖĞRETİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MUSEM Akademi'de hafta sonları düzenlenen workshoplar, vatandaşlara tecrübeli şefler eşliğinde dünya lezzetlerini öğrenme fırsatı sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:03
Kaynak: İHA
MUSEM AKADEMİ, DÜNYA LEZZETLERİNİ ÖĞRETİYOR

“Profesyonel Aşçılık”, “Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik” olmak üzere 2 ayrı alanda gerçekleştirilen workshoplarda, katılımcılara hem sahip oldukları yemek ve pasta bilgilerini çeşitlendirme fırsatı sunuluyor hem de renkli ve keyifli bir hafta sonu geçirmeleri sağlanıyor.

Yaklaşık 4 saat süren workshop etkinliği, “Profesyonel Aşçılık” kategorisinde maksimum 12 kişi, “Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik” eğitiminde ise 6 kişiyle gerçekleştiriliyor.

Dünya mutfağını tanımak ve yemek kültürünü geliştirmek için gelen Gazi şehirliler, bu etkinlikte İtalya, Tayland, Japonya, Portekiz, Güney Afrika ve ABD gibi birçok ülkeye ait yerel lezzetleri öğrenme imkanı bulurken ayrıca kruvasan, ıstakoz, pastel de nata, sushi, çikolata gibi ürünlerin hazırlanma sürecine de ortak oluyor.

Gastronomi kimliğiyle dünyada ünü giderek büyüyen Gaziantep’te yoğun taleple karşılaşılan bu workshop etkinliğinde yer almak isteyenler, biletix.com üzerinden biletlerini alabiliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.