Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD’dan OSB’ye ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Topçuoğlu'na ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
MÜSİAD’dan OSB’ye ziyaret

Üretim ve istihdam ile şehir ekonomisine can katan işletmelerin sorunları, üretilen mallar ve ihracatlar ile ilgili de bilgi alan ve sanayicinin yanında olduklarını belirten MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, “OSB’deki yatırımların artması için çalışacağız. Bizde, MÜSİAD olarak geliştirmekte ve üretmekte olduğumuz projeler ile Gaziantep OSB ile birlikte yürüteceğimiz projelerde sanayiciliğin geliştirilmesi önceliğimiz arasında yer alıyor. Şu an Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahibiz. Çıkan her türlü sorunun da birlikte üstesinden geleceğiz.” dedi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Sanayi Odası olarak ilk önce Gaziantep’te bu görevi icra etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Özellikle belirtmek istiyorum, Türkiye’de en düzenli ve güzel sanayi bizim sanayimiz. Elbette burada sanayicimizin de emeği çok fazla onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Biz hiçbir zaman sen ben yapmadık. Her zaman “Biz” olduk. Birlik beraberlik içerisinde sanayicimizin yeri geldi sorununu, sıkıntısını dinledik, yeri geldi mutluluğuna üzüntüsüne ortak olduk. İnsanlarımızı dinledik onların talep ve görüşlerini değerlendirip, istişare ettik, sizin gibi değerli sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte istişarelerde bulunduk, buda tabii ki bizi zirveye taşıdı." diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.