Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MUSİAD’ın istişare toplantısı konuğu Fatma Şahin oldu

MÜSAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, organize ettiği yemek programında üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmalar hakkında toplantı yaptı. Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:23
Kaynak: İHA
MUSİAD’ın istişare toplantısı konuğu Fatma Şahin oldu

Bir restoranda gerçekleşen toplantıda, Gaziantep ile ilgili sorun ve çözüm önerileri konuşuldu. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatma Şahin, trafik sorunu başta olmak üzere birçok konuda çalışmaların yapıldığını belirterek, katılımcılardan çözüm önerilerini talep etti. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, şehrin bütün kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Bu uyum doğrultusunda Sayın Fatma Şahin ile planladığımız bir istişare toplantısı düşünüyorduk. Başkanımız hızlı bir şekilde takdire şayan çalışmalar yapıyor. Özellikle trafikle ilgili çalışmaları baş döndürücü. Aynı zamanda MÜSİAD’ımızın da yeni yönetimle, yeni organizasyon, yeni proje ve yeni yol haritalarımızla çok iyi bir düzeye geldik. Tabi istişare ortaklarımız şehrin yöneticileri bizde iş adamları ve üyelerimizle şehrimizin sorunlarına yönelik fikir ve projelerimizle çözüm geliştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür eden MÜSİAD Başkanı Çelenk, kendisine plaket teslim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.