Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Ceceli coşturdu

Şahinbey Belediyesi tarafından Kamil Ocak Stadyumu'nda binlerce kişinin katılımıyla Mustafa Ceceli konseri düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 07:58
Kaynak: İHA
Mustafa Ceceli coşturdu

Gençliğe yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kamil Ocak Stadyumu'nda düzenlediği ücretsiz Mustafa Ceceli konseriyle Gazianteplilerin gönlünde taht kurdu.

Daha önce Gaziantepspor karşılaşmalarının oynandığı ve birçok unutulmaz anlara sahne olan Kamil Ocak Stad'ı Çarşamba geçesi son dönemlerinin en kalabalık seyirci kitlesini ağırladı. Şahinbey Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği konserde binlerce kişi Mustafa Ceceli'nin şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı.

MEHTERANLA ÇOŞTULAR

Mustafa Ceceli'den önce tribünleri dolduran Gaziantepliler, Şahinbey Belediyesi Mehteran takımı ile coştular. Stad'ı dolaşarak tribünleri dolduran izleyicilere mehter marşı çalan mehteran takımı izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

CECELİ, KALABALIK KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Kamil Ocak Stadyumu'nda binlerce kişiyle buluşan Mustafa Ceceli şaşkınlığını gizleyemedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Mustafa Ceceli, 1 saat boyunca sahnede kaldı. Şarkılarıyla tribünleri coşturan Ceceli, Gazianteplilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konserin sonunda sahneye çıkarak Ceceli'ye çiçek verdi.

Ülkenin geleceğine gençlerin yön vereceğini belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum. Gençlerimizi çok seviyoruz ve gurur duyuyoruz. Gençlik demek enerji demek. Enerjinizi doğru yolda harcamanız için halı sahalar, basketbol sahaları, yürüyüş alanları, fitness salonları ve kapalı spor salonları yapıyoruz. Gençlik olarak bizlere bu cennet vatanı emanet edenleri unutmuyoruz. Bu nedenle Şahinbey Belediyesi olarak Çanakkale seferleri düzenliyoruz. Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına yapılan yolculuğumuzda 52.000 öğrencimizi Çanakkale'de ecdadıyla buluşturduk. Biz gençlerimizi çok seviyoruz ve onlara güveniyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.