Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Müşterin Kamu Olsun'

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:32
Kaynak: İHA
'Müşterin Kamu Olsun'

GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanı Turhan Öz, GSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Hamdi Karaata, DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bünyamin Görür, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürü Bayram Uğraş ile firma temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan DMO Gaziantep Bölge Müdürü Bayram Uğraş, "Kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek kurumsal yapımız ve tedarik usullerimiz hakkında sizleri bilgilendirmek ve görüş ve önerilerinizi almak amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantıları kamu kurum ve kuruluşlarına daha iyi hizmet verebilmemiz bakımından önemli bir fırsattır. Bu toplantıları yaparak daha fazla kamu kurum ve kuruluşlara ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanı Turhan Öz'de katılımcılara sunum eşliğinde, DMO Genel Müdürlüğü'nün yerel üreticileri destekleme ve kendi satış yöntemi olan katalog satışları hakkında bilgiler verdi.

Öz, "DMO'nun genişleyen ürün yelpazesi, tedarikçi firma ve ürün sayısının arttırılması, kamu ihtiyaçlarının daha rekabetçi ve daha hızlı bir şekilde karşılanması, tedarik sisteminin iyileştirilmesi amacıyla bu çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.