Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naksan fuarda göz doldurdu

Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik, Avrupa'nın en büyük ambalaj fuarlarından birisi olan Avrasya Ambalaj Fuarı'na damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:37
Kaynak: İHA
Naksan fuarda göz doldurdu

Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik, bu yıl da sektöre ışık tutacak yeniliklerini fuarda gözler önüne serdi. Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri Naksan Plastik, her sene olduğu gibi bu yıl da Ambalaj Sanayicileri Derneği ve TÜYAP işbirliğinde düzenlenen 25. Uluslararası İstanbul Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda yerini aldı.

NAKSAN BİR DÜNYA MARKASI

Naksan Plastik'in daima yüksek kaliteyi hedeflediğini belirten Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, "Sektördeki gelişmeleri araştırarak tüm yenilikleri müşterilerimize sunan bir marka olarak 50'yi aşkın ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatla bir dünya markasıyız. Fuarda sektörün öncü ve vazgeçilmez firması olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk." dedi.

NAKCOMPOST FUARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Ülkemizin özellikle ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı verirken global pazarlarda daha rekabetçi olabilmek için katma değerli ürün geliştirmeye çaba gösteriyoruz diyen Birlik, "Katma değeri yüksek olan Biyokompost ambalaj ürünlerimizi fuarda sergiledik. Yurtdışından Biyokompost ambalaja talep çok fazla. Nakcompost markamız ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

YABANCI ŞİRKETLERİN TÜRK ÜRETİCİSİNE İLGİSİ BÜYÜK

Naksan Plastik olarak Avrupa'nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesislerinden birisine sahibiz diyen Birlik sözlerine şöyle devam etti:

"Güçlü sermaye yapısı, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olan Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak fleksibıl ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Fuara bu yıl 42 ülkeden bin 100 firma katıldı. Ayrıca fuar 115 ülkeden 9 bini yabancı olmak üzere 60 bini aşkın ziyaretçiye de ev sahipliği yaptı. Geçen seneye göre bu sene yabancı katılımcı sayısı daha fazlaydı. Bu demek oluyor ki yabancı şirketlerin Türk üreticilerine ilgisi büyük. Bu muhteşem organizasyonun bir parçası olmak bizleri mutlu etti. Dört gün boyunca yoğun ilgi gösteren ziyaretçilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.