Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naksan Holding ailesi piknikte buluştu

Naksan Holding'in çalışanlarına yönelik düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği piknik şöleninin 7.si Dülükbaba Mesire alanında yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:45
Kaynak: İHA
Naksan Holding ailesi piknikte buluştu

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Naksan Holding, çalışanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını kaynaştırmak amacıyla düzenlediği geleneksel piknik şöleninin bu yıl yedincisini yaptı. Üç hafta sürecek olan piknik şölenine Gaziantep'te çalışan 2 bin 500 Naksan Holding personelinin katılacağı bildirildi.

"SOSYAL AKTİVİTELER ÇOK ÖNEMLİ"

Geleneksel piknik şöleninin yanı sıra yapılan sosyal aktivitelerin personeller üzerinde önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade eden Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik; "Personellerimizin memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Naksan Holding olarak sürekli hale getirdiğimiz sosyal faaliyetlerimiz ve organizasyonlarla hem çalışanlarımız hem de bizler yoğun iş stresinden bir süre koparak enerjimizi depoluyoruz. Bu gibi organizasyonlar çalışanlar arasındaki bağı daha da güçlendiriyor. Böylelikle mutlu çalışan profiline de ulaşıyoruz" dedi.

Birlik sözlerine şöyle devam etti; "Zorlu bir sürecin ardından çalışanlarımız azim ve desteğiyle yaşamış olduğumuz zorlu süreci geride bıraktık. Bu sayede çalışanlarımızın desteğiyle bugün Türkiye'nin ve Dünya'nın sayılı kurumları arasındaki yerimizi tekrar aldık. Bu sebeple her çalışanımız bizim için çok kıymetlidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.