Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahliye çıkmadı Nakıboğlu kriz geçirdi...

Gaziantep'te FETÖ'nün Naksan Holding'e yönelik 2'si tutuklu 25 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye olmadı. Tutukluk hallerinin devamına karar verilen Cahit Nakıboğlu ve Taner Nakıboğlu kararın açıklanmasının ardından

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:07
Kaynak: İHA
Tahliye çıkmadı Nakıboğlu kriz geçirdi...

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik 2'si tutuklu 25 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye olmadı. Tutukluk hallerinin devamına karar verilen Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu kararın açıklanmasının ardından sinir krizi geçirdi.

FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılanmasına devam edildi. 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. 2.5 gün süren ilk duruşmada tahliye olmadı.Mahkemede, Cahit Nakıboğlu'nun talebi olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in tanık olarak dinlenmesine yer olmadığı belirtilerek, talebin reddi kararı alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet durdu Yetkin Şekerci lise bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesi kararı da alınan davada, tutuklu sanık Cahit Nakıboğlu'nun etkin pişmanlık yasasından faydalanıp faydalanamayacak konusunda Gaziantep KOM Şube ve Ankara KOM Daire Başkanlığı ile yapılacak müzakereler sonucunda karar verileceği açıklandı. Tutuklu sanık Cahit Nakıboğlu'nun adli tıp raporlarının sonuçlarını da değerlendiren mahkeme, Nakıboğlu'nun cezaevinde kalmasına herhangi bir engel olmadığı ve tutukluluk halinin devam etmesi kararını aldıCahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu, kararın açıklanmasının ardından göz yaşlarına boğularak, sinir krizleri geçirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.