Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NCR’de 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

14 Mart Bayramı münasebeti ile NCR İnternational Hospital’da kokteyl düzenlendi. Hastanede görev yapan doktor, hemşire ve diğer çalışanların katılımı ile yapılan kokteylde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:59
Kaynak: İHA
NCR’de 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

Programa NCR Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar da katılarak doktorların gününü kutlayıp hediye takdim etti. Hastanenin yönetim katında yapılan kutlamalarda Tıp Bayramı pastasını “Bu güçlü ekip ile nice yıllara” temennisi ile kesen Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar yaptığı konuşmada, "Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manası ile yararlanabilmeleri adına var gücü ile çalışan; gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveri ile emeğini esirgemeyen doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Neccar, "NCR ailesi olarak uzun bir yolculuğun henüz başındayız. İnsan sağlığı gibi kutsal bir vazifemizin olduğunun farkındayız. Yıldız doktorlarla dolu bu kadro ile daha çok çalışıp hedeflerimizi gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Doktor ve hemşirelerin sohbet edip hoşça vakit geçirmesine imkan sağlayan kokteyl sırasında bolca fotoğraf çekildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.