Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizip Ticaret Odası üyeleri yeni meclisini seçti

Nizip Ticaret Odasında yapılan seçimle odanın yeni Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçildi. 911 üyesi bulunan Nizip Ticaret Odasında 525 üye oy kullanırken seçim saatlerinde düzenlenen kan verme kampanyası da büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:36
Kaynak: İHA
Nizip Ticaret Odası üyeleri yeni meclisini seçti

Cumartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu başkanlık seçimlerinde Mehmet Özyurt'un tek liste halinde ekibiyle birlikte göreve devam edeceğine kesin gözle bakılıyor.

Nizip Ticaret Odası'nda Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimleri yapıldı. 911 seçmene sahip olan Nizip Ticaret Odası meslek komite seçimlerinde 525 üye oy kullanırken Nizip Ticaret Odası Ayşe Beşir Özyurt Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile oy kullanma saatlerinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. Kampanya ya oy kullanamaya gelen üyelerin gösterdiği büyük ilgi dikkat çekti. Nizip Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi seçimlerinin sonucunda üyeler, 12 meslek grubunda 28 meclis üyesini seçerken yeni meclis üyelerinin 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleriyle yeni meclis başkanının yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri seçileceği de öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.