Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizipli sanayici ve iş adamları Avrupa'ya çıkarma yapacak

Nizip Ticaret Odası tarafından Nizipli Sanayici ve iş adamlarına yönelik Almanya Duesseldorf'a iş gezisi düzenleneceğini açıklayan NTO Başkanı Mehmet Özyurt katılımın yüksek olmasını beklediklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 00:06
Kaynak: İHA
Nizipli sanayici ve iş adamları Avrupa'ya çıkarma yapacak

Nizipli sanayici ve iş adamlarıyla zaman zaman dünyanın farklı ülkelerine yönelik iş gezileri düzenlendiğini ve bu ziyaretlerden olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt oda olarak Almanya'nın Duesseldorf kentine bir ziyaret gezisi düzenleyeceklerini ve burada bir çok alanlarda incelemeler yaparak temaslarda bulunacaklarını ifade etti. Özyurt yaptığı yazılı açıklamada "Nizip Ticaret Odası tarafından bölgenin ve Nizip'in ekonomisine ve gelişimine katkı sağlamak, Nizipli sanayici ve iş adamlarının dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmak, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Almanya ile iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla 04 – 07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir" dedi

NİZİPLİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI INTERPACK FUARINA KATILACAK

Almanya ziyareti sırasında dünyanın en büyük Makine, Ambalaj ve Paketleme fuarı olan Interpack Fuarına da katılım sağlanacağını ifade eden Özyurt açıklamasına "Heyet programı kapsamında Almanya'nın Düsseldorf kentinde 20.si düzenlenecek olan dünyanın en büyük Makine, Ambalaj ve Paketleme fuarı olan INTERPACK FUARI ziyaret edilecektir. Fuar yiyecek, içecek, ilaç, kozmetik, tüketim malları ve makineleri, paketleme ve ambalaj teknolojileri, sevkiyat ve depolama malzemeleri ile sanayi ürünleri gibi çok farklı sektörlerin ilgisini çekmektedir. Ayrıca Heyet programı kapsamında firmalarımız ile Alman firmaları arasında ikili görüşmeler, resmi kurum ve meslek kuruluşları ziyaretleri organize edilecektir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği 'ne başvurulacaktır. Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 3000 TL olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır. Program için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Ziyaret Programı ve Katılım Bedeli İki kişilik Odada bir kişinin paket tur ücreti 1080 EURO, Tek kişilik odada bir kişinin paket tur ücreti 1380 EURO, vize ücreti 120 EURO'dur. İlgili programa katılmak ve bilgi almak isteyen üyelerimizin 10 Mart 2017 Cuma gününe kadar Dilek SÜZER (Tel: 0342 517 10 11 Dâhili:139 E-Posta: d.suzer@nto.org.tr) ile görüşmeleri gerekmektedir" diye devam etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.