Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO Başkanı Özyurt, Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:23
Kaynak: İHA
NTO Başkanı Özyurt, Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Özyurt, yaptığı açıklamada, Suriye'de 7 yılı aşkın süredir devam eden iç savaşın hem Suriye halkına hem de bölge halkına büyük zararlar verdiğini belirtti. Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde baş gösteren terör tehdidini görmezden gelmediğini ve Afrin'e sınır ötesi harekat başlattığını ifade eden Özyurt, "Savaşın hüküm sürdüğü ve terör örgütlerinin bazı bölgelerde kontrolü ele geçirdiği Suriye'de barış türküleri söylenebilmesi için bu ülke bir an önce terör örgütlerinden temizlenmelidir. Türkiye'nin sınır güvenliğini tehlikeye sokan ve ülkenin güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz. Bu harekatta görev alan askerimizin başarısı için de dua ediyoruz" diye konuştu.

Masumları hedef alan, Türkiye'nin güvenliğini de açıktan tehdit eden terör örgütüne sessiz kalınmadığını ve Afrin'e sınır ötesi harekat başlatıldığını ifade eden Özyurt, geçen yıl gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütüne büyük darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetlerinin aynı şekilde Zeytin Dalı Harekatı ile terörün kaynağını kurutacağını kaydetti. Türkiye'nin bu harekatla dünyaya önemli mesaj verdiğini anlatan Özyurt, "Ülkemin huzur ve güvenliğini tehdit eden teröristlere gerekli cevabı veren Türk Silahlı Kuvvetlerimizi canı gönülden kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.